VGSolutions

SLOWJUICERS

I LOVE SLOWJUICING 

De dag dat ik besloot om mijn eigen genezingsweg aan te pakken, besloot ik om mijn voedingswijze volledig om te gooien.
Zo schrapte ik, mede omwille van mijn hormonale kanker, onmiddellijk alle dierlijke vetten, geraffineerde suikers, lactose producten, koffie en alcohol. Ik startte met een grondige detox-kuur van versgeperste sappen, in het bijzonder, groentesappen.
Tijdens mijn weg heb ik geëxperimenteerd met sapcentrifuges en blenders en kwam ik tot de conclusie dat ik enorm veel groenten en fruit nodig had om slechts een beperkte hoeveelheid sap te verkrijgen. Ofwél bleef er zéér veel vochtige pulp over, ofwél was het resultaat een dikke, onmogelijk te verorberen brij, waardoor ik mijn dagelijks gewenste dosering vitamines en enzymes niet behaalde.

Toen kwam ik tot de ontdekking dat de slowjuicer beter in mijn plaatje paste. Er blijft nauwelijks droge pulp over, die ik overigens gebruik als basis voor mijn groenteburgers. Nu kan ik met gemak mijn hoeveelheid sappen per dag drinken. Door de juiste combinaties van sappen, die ik zélf heb samengesteld, verteren deze gemakkelijk, mijn lichaam moet minder energie steken in deze vertering. Dankzij mijn sappen geniet mijn lichaam van een zuiverende werking, ik krijg er meer energie door en het is een boost voor mijn immuunsysteem. Dankzij het “slow juicen”  worden de vitamines en enzymes door de specifieke perswerking niet vernietigd, wat bij andere apparaten door de verhitting van de messen wel het geval is.
Je krijgt een voldaan gevoel omdat je een bom aan “levend” voedsel binnenkrijgt.

Mijn ervaring leert me dat het belangrijk is om direct de juiste keuze te maken zodat je ook harde knolgewassen zoals rode biet en gember met gemak kan persen. Hiervoor is het juiste, krachtige apparaat nodig. Er is een zéér uitgebreid gamma beschikbaar op de markt.
Ik heb gekozen om hier dit hoogwaardig, kwalitatief, en betaalbare toestel waarvan ik zélf zéér tevreden ben aan jullie aan te bieden. Typerend aan dit type slowjuicer is dat je grote stukken groenten en fruit in één keer kan persen, waardoor je sneller klaar bent met jouw dagelijks terugkerende bezigheid.

Ik ben érg tevreden van mijn slowjuicer en ben benieuwd wat dit apparaat met jou doet.

HORIZONTALE SLOWJUICER

 • Gemakkelijk te reinigen
 • Eenvoudig systeem ivm monteren/demonteren
 • Weinig onderdelen
 • Lage bouwhoogte
 • Blokkeert minder gemakkelijk
 • Zeer geschikt voor harde groenten/fruit + bladgroenten en knolgewassen
 • Universeel toestel – ook extra functies zoals :
  • koffie malen
  • notenmeel maken
  • babyfood maken
  • malen van kruiden

 

 Horizontale Slowjuicer


Unieke kenmerken van de  horizontale slowjuicer

Dankzij de horizontale techniek verwerkt deze slowjuicer  alle soorten bladgroente, tarwegras en andere vezelrijke producten zoals gember en bleekselderij perfect. Ook is het leuk om zo nu en dan te experimenteren met de verwisselbare neusstukken en de dichte zeef waarmee u pindakaas, notenmelk of tapenade kunt maken. Recepten voor dit soort experimenten zijn goed vindbaar in één van onze receptenboeken.

Geschikt voor alle soorten groenten en fruit
Deze nieuwe  horizontale slowjuicer is uitermate geschikt voor vezelrijke ingrediënten. Ook knolgewassen en allerlei soorten fruit vormen geen enkel probleem voor de Rhino. Alle groenten en fruit worden met deze slowjuicer zonder problemen tot heerlijk sap verwerkt. Dus wanneer u zomers wilt genieten van een frisse fruitcocktail of juist een sapkuur met veel groene sappen wilt maken dan is deze een perfecte slowjuicer.

Mooi design
Met het zilver op zilver en de zwarte onderkant is de horizontale slowjuicer mooi vormgegeven. Tevens is het een vrij compacte slowjuicer waardoor hij gemakkelijk in iedere keuken gebruikt kan worden.

Laag toerental
De horizontale slowjuicer draait op een zeer laag aantal toeren van 45 toeren per minuut. De kwaliteit van uw sap blijft door dit lage toerental zo hoog mogelijk. Ook zorgt dit voor iets minder geluid wat natuurlijk een extra voordeel is.

Eenvoudig te reinigen
Deze horizontale slowjuicer is gemakkelijk te reinigen. Door een beetje water in de vulopening te gieten terwijl de slowjuicer draait spoelt het maalhuis alvast schoon. Door dit 2-3 keer te herhalen spoelen de stugge vezels alvast los en hoeft u minder stevig te borstelen. Na het spoelen reinigt u alle onderdelen onder de lauwwarme kraan met de bijgeleverde borstel. Het is belangrijk dat de gaten van de fijne zeef te allen tijde openblijven, borstelen is dus echt een must!

Specificaties

Type Pers Single gear
Aandrijving Elektrisch
Afmetingen (LxBxH) 40,0 x 18,0 x 33,5 cm
Pasta maker Ja
Garantie 5 jaar
Gewicht 5,6 KG
BPA-free Ja
Motor Enkelfase
Toeren/minuut 43-45
Stroomverbruik 250W / 220~240V
Geschikt voor Tarwegras Goed
Overige specificaties

·         Frequentie: 50Hz

·         Snoerlengte: 1,4 m

Food processor Ja