VGSolutions

KANGEN WATER

In mijn zoektocht naar genezing stonden mijn oren steeds gespitst op nieuwe informatie omtrent gezondheid. Zo leerde ik tijdens een voordracht over kanker, Gabriël kennen. Ik kwam dankzij een vriendin met hem in contact en ik was onmiddellijk geboeid door zijn levenshouding en tevens zijn kennis over voeding en gezondheid. Op dat ogenblik was ik net gestart als veganist en waren tips hierover zeer welgekomen. Dankzij Gabriël ontdekte ik voor het eerst het Kangen water. Ik werd bij hem privé uitgenodigd waar zijn lieve vrouw me een heerlijk veganistisch hapje aanbood en een heerlijk glas Kangen water. Een nieuwe wereld van de heilzame werking van drinkwater begon hier. Na wat info en een vertrouwelijk gesprek bij de eigenares van Organic Vision, een uniek wellnessrestaurant in Oostende, wist ik wat te doen. Ik heb onmiddellijk Gabriël laten weten dat ik zo snel als kon een Kangen water apparaat uit Japan wilde laten afkomen. Ik drink thuis enkel nog dranken zoals water en thee op basis van mijn eigen Kangen toestel dat ik heb aangesloten op de kraan. Hiermee kook, poets en was ik en gebruik het zelfs om hardnekkige vlekken uit kleding te halen. Ik reinig mijn gezicht ermee en kan mijn voedingssupplementen gemakkelijker verteren bij het innemen ervan samen met een glas Kangen water. Mijn soep smaakt veel lekkerder en mijn kiemgroenten zijn sneller klaar voor gebruik.

Ik ben hier zo tevreden van omdat het me instant een goed gevoel geeft en bijdraagt tot meer harmonie in mijn lichaam. Ik geloof erin dat als het voor mij goed is, het ook voor anderen een meerwaarde kan zijn, vandaar dat ik mijn schouders mee onder de distributie van dit toestel zet. Heb je interesse, stuur me dan een bericht, en binnen de 10 dagen heb je je eigen Kangen water. Wil je meer info, lees zeker hieronder verder.

De beste en gemakkelijkste oplossing voor het natuurlijk ontzuren, zuiveren, alkaliseren en hydrateren van het lichaam is het drinken van geïoniseerd gealkaliseerd water. De negatieve OH-ionen vangen immers de vrije radicalen en zorgen dat de schadelijke stoffen samen met de verzuring uit het lichaam worden afgevoerd. Het is de meest natuurlijke, gemakkelijkste en gezondste manier om het lichaam te revitaliseren op elke leeftijd.
Enagic’s kangenwater ionisatietoestellen (wereldmarktleider) hebben platina gecoate titanium platen welke zorgen voor puur, gezond, levend, lekker en uniek water vol anti-oxidanten. Bovendien hebben de toestellen een keuze tussen 5 soorten water met ph-waarden van zuur 2,5 tot hoog alkalisch 9,5 en 11,5. (deze laatste is niet drinkbaar) De hogere ph-waarden boven 7,5 zijn perfect voor hydratatie van het lichaam, ph 11,5 is voor het spoelen van groenten en fruit om deze te ontdoen van de chemische behandelingen. Het zuurdere beauty water ph 6 verzorgt, tonificiëert, hydrateert en verjongt de huid. De laagste ph van 2,5 is te gebruiken voor het ontsmetten van wonden en de mondverzorging.

Meer energie en verjonging door ontzuring van het Lichaam met Kangenwater.

Voedingsstoffen met een hoge zuurtegraad, onjuiste vetten, stress, tekort aan essentiële voedingstoffen met anti-oxidanten, overmatige sport en drinkwater zonder negatieve ionen beletten ons lichaam gezond, energiek en dynamisch te zijn.

Ons lichaam en onze hersenen worden continu bezwaard door verborgen gif -en afvalstoffen die we dagelijks opnemen uit onze voeding, drank en leefomgeving. Het opslaan van deze afvalstoffen zorgt voor een overmaat aan vrije radicalen in ons lichaam welke verzuring, vermoeidheid en een verscheidenheid aan ziektes veroorzaken.

Zelfs bij voldoende drinken van standaard water met verzurende positieve ionen (fles, -en leidingwater) ontstaat er dehydratatie en celvervuiling door onvoldoende afvoer van vrije radicalen. Het is vaak de medeoorzaak van het niet optimaal functioneren van het lichaam. Wanneer het lichaam dehydrateert en zodoende verzuurt, heeft dit een grote invloed op een versnelde veroudering met vermindering van conditie, helderheid, focus, hersenactiviteit en het algemene welzijn.

Enagic’s kangenwater wordt ten volle geabsorbeerd door het lichaam vanwege de hexagonale moleculaire structuur. Het maakt dat dit water niet blijft liggen op de maag en het onmiddellijk wordt opgenomen door het bloed. 

De opname van de energie uit de voedingstoffen wordt door dit water tot zesmaal meer bevorderd. Dit is heel waardevol bij het innemen van duurdere essentiële voedingstoffen en supplementen. Het ondersteunt een gezonde spijsvertering met betere opname van magnesium, calcium, kalium en andere waardevolle stoffen. Met Kangenwater ben je fris en ziet je er beter uit, voel je je gezonder en energieker. 

Bij het drinken van Kangenwater is aangetoond dat het bio-electrisch veld van het menselijk lichaam of aura groter en sterker wordt. Door deze hogere bio-electrische waarde wordt dit water ook wel “levend water” genoemd welke het lichaam en de hersenen voortdurend revitaliseert. 

Groenten, fruit en vlees die worden gelegd in Kangenwater worden opnieuw geactiveerd, krachtig geladen en geven een duidelijke smaakverbetering bij het bereiden en drinken. 

Kangenwater is gewoon onmisbaar voor iedereen: baby’s, kinderen, sporters, volwassenen, bejaarden, zieken, huisdieren en planten.

Als officiëel verdeler van Enagic toestellen voor aanmaak van Kangen water help ik je graag verder.

Bestel een Kangen water toestel via info@wendymelotte.com