VGSolutions

GEZONDHEIDSKABINE

Tijdens mijn behandeling van borstkanker heb ik de gezondheidskabine, ook hyperthermie genoemd, leren kennen bij mijn behandelende arts. Het is een intense therapie die mij al vlug meer energie gaf en ondersteunend werkte (en nog steeds preventief) gedurende mijn genezingsweg.
Omwille van de duurtijd en intensiteit van de sessie heb ik gekozen om zelf een hyperthermie kabine aan te schaffen en ben ik op zoek gegaan naar een zeer betrouwbaar en vooral efficiënt toestel. Na wat zoekwerk ben ik terechtgekomen bij een degelijke fabrikant en kan ik nu thuis zelf mijn hyperthermie behandeling in alle rust, ongegeneerd en met gemak doen op tijdstippen dat mij het best past.
Ondertussen ben ik exclusief invoerder geworden van deze kabines . Ik sta hier enorm achter als ik zie hoeveel baat het mij en mijn gezinsleden brengt. Het gebruik van de hyperthermie dient in overleg met een arts te gebeuren.

Als je regelmatig (kunstmatig) koorts creëert leer je je lichaam opnieuw hoe het zichzelf moet verdedigen, verhoog je je aantal witte bloedcellen en verbeter je je immuunsysteem dat zijn plicht dan wonderbaarlijk gaat uitvoeren. Hyperthermie kan sommige kankercellen gevoeliger maken voor straling waardoor deze therapie wordt ingezet in combinatie met andere therapieën zoals bvb. chemo en radiotherapie. Hyperthermie kan ook de effecten van bepaalde geneesmiddelen tegen kanker verbeteren.

U kunt deze behandeling nu gemakkelijk thuis zélf uitvoeren met dit toestel.

De volledige uitleg van de werking van mild-full-body-hyperthermie en de spectaculaire resultaten die hiermee behaald worden, kan je nalezen in het onderstaande (betalend) boekje :

Raadpleeg voor gebruik van je gezondheidskabine steeds je arts.

Wendy Melotte is EXCLUSIEF VERDELER van gezondheidskabines.