VGSolutions

Wendy Melotte

TOTALE UITVERKOOP

LAATSTE STUKS NU IN UITVERKOOP IN ONZE WEBSHOP

FAR Infrarood
GEZONDHEIDSKABINE & Infraroodmatras 

Ontdek de nieuwste infrarood sauna  in de vorm van een compacte kabine en eenvoudig opbergbare mat die

 veel dieper, sneller en efficiënter inwerkt op het lichaam dankzij de FAR INFRAROOD TECHNOLOGIE !

!!! NU 1.500€ i.p.v. 2.500€ !!!

Interesse in onze TOTALE UITVERKOOP van Wendy’s collection ?

MAGAZIJNVERKOOP in Lummen
donderdag 24/06
vrijdag 25/06
zaterdag 26/06

NA afspraak (timeblocks) via whatsapp 0470/600 812

Volg ons op FB & Instagram voor online UITVERKOOP

Dit was het verhaal van Wendy Melotte tot heden.

Dank je wel lieve klanten voor jullie vertrouwen, aankopen en enthousiasme van afgelopen 9 jaar.

…………………………………………………..

Hallo, welkom op Wendymelotte.com

Ik vind het leuk om hier mijn verhaal met jullie te delen.

Nadat ik mezelf heb genezen van borstkanker met uitzaaiingen door middel van een eigen weg uit te stippelen heeft mijn leven een ommekeer gekregen.
Alles hierover in Mijn Verhaal.

Al mijn opgedane kennis en ervaringen van afgelopen jaren omtrent natuurlijke gezondheid, genezing en voeding ga je hier kunnen terugvinden. In MIJN PERSOONLIJKE GIDS spreek ik openhartig over mijn natuurlijke genezingsweg en nieuwe leefwijze, de gezondheidskabine, ook hyperthermie genoemd en het slowjuicen die mijn gezondheid mede optimaal houden.

Zo ook mijn creatief kantje zoals jullie mij reeds kenden met mijn trendy dameshoeden en  de daarbij passende kleurrijke mode-accessoires toon ik jullie in mijn ONLINE STORE.

Nadat ik zélf selectief voor jullie de favorietjes uitkies in Italië, Spanje en Frankrijk geef ik maandelijks online LIVE presentaties in een besloten groep op Facebook waar U zich gratis bij kan aansluiten. U wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwste collecties.

De voorbije jaren vond je me geregeld terug op beurzen en exclusieve events. De huidige situatie laadt dit niet meer toe. Vandaar dat ik gekozen heb voor een nieuwe manier van presentatie en om jullie zo persoonlijk mogelijk te kunnen bereiken met mijn leuke en kleurrijke must-haves. Accessoires die tonen wie Wendy is 😉

Hieronder vind je de link om exclusief en gratis lid te worden van mijn besloten groep Shop Live.

Op geregelde tijdstippen deel ik in de groep interessante mode-weetjes en de laatste nieuwe mode-accessoires. Ook geniet je als lid van deze Facebookgroep van extra voordelen en voorrangsrecht op verkoop igv unieke artikelen uit mijn Limited Edition Collection.

Wil je iemand verrassen?
Doe een feestelijke Gift-Voucher cadeau van Wendy’s Collection.

Ben je retailer? Vraag zeker naar onze aankoopvoorwaarden en geniet van de scherpste groothandelsprijzen.

Ben je arts of therapeut? Vraag naar onze samenwerkingsvoorwaarden met het oog op verdeling van de FAR Infrarood Gezondheidskabine.

Benieuwd hoe dit alles ontstaan is, mijn Online Store, Wendy’s Collection en Wendy’s Health? Lees dan vooral verder en groei mee in mijn verhaal…

Liefs,
Wendy

“Durf te rennen door het donker naar het licht”

Mijn persoonlijke gids, met natuurlijke therapieën naar genezing

Een boek waarin ik vertel hoe ik mezelf heb genezen van kanker zonder chemo en een inspiratiebron voor iedereen die op zoek is naar genezing, hoop en nieuwe inzichten

Mijn verhaal

 

Wie ben ik?
Op 3 augustus 1972 kiest mijn ziel ervoor om zich te ontplooien naar het licht.
Als stil, verlegen en gemakkelijk kind groei ik op als oudste van drie in een arbeidersgezin, waarbij mijn papa als énige kostwinner dag en nacht werkte voor zijn gezin en mijn mama de zorg en opvoeding van de kinderen op zich nam. Doordat ik al op 9 jaar vrouw werd, vond ik mijn leeftijdsgenootjes kinderachtig en weinig leergierig. Ik merkte al vlug dat ik “anders” was en voelde me nergens op mijn plek, niet bij mijn familie, niet in de school en ook later niet tijdens mijn huwelijk. Mijn grote voorbeelden waren mijn grootvader en mijn papa waarbij ik eenzelfde ondernemende en hardwerkende levensvisie terugvond. Op 20-jarige leeftijd verliet ik de ouderlijke woonst om op eigen benen te kunnen staan en koos ik om in het huwelijk te stappen met de papa van mijn twee prachtige dochters. Samen hadden we al snel een eigen zaak opgestart, waarbij ik mijn partner volgde in de metaalsector en mij inzette voor de boekhouding, marketing en personeelszaken. Ook hier zat ik niet op mijn plaats.
In 2005 sloeg voor de eerste keer het noodlot toe. Het jaar dat ik voor de eerste keer borstkanker kreeg en mijn papa verloor op 54-jarige leeftijd, de dag na mijn operatie. Mijn papa heeft drie jaar afgezien van chemo en radiotherapie ter behandeling van een liposarcoom in de buik en is volgens zijn huisarts uiteindelijk gestorven aan pancreaskanker. Zijn hele lichaam was vergiftigd door chemo. Ik koos dan resoluut voor een alternatieve behandeling en mij te laten bijstaan door een orthomoleculaire arts die mij aan de hand van voeding en voedingssupplementen heeft genezen, dus zonder de door de artsen van het ziekenhuis voorgestelde chemo. De daarop volgende elf jaren zijn bewogen en stressvol geweest met een scheiding en veel verdriet. In juli 2016, na een jaarlijkse controle werd er opnieuw borstkanker vastgesteld. Ik besliste zélf om beide borstweefsels te laten verwijderen. Er werd mij géén nabehandeling voorgesteld. Ondertussen was ik opnieuw een hardwerkende, ondernemende en alleenstaande moeder, die 7 op 7 werkte, weinig of geen vrije tijd had en meer voor anderen leefde dan tijd en aandacht aan zichzelf te besteden. Ik kwam in een burnout terecht en daarop volgend tijdens een jaarlijkse controle in het ziekenhuis werd er voor de derde keer een tumor vastgesteld op dezelfde plaats en van dezelfde aard als voorgaande keer, maar nu in de huid en deze keer met uitzaaiingen in de lymfeklieren over het hele lichaam.

Mijn weg

 

In juli 2018 stelden de artsen van het ziekenhuis me voor om mijn eierstokken stil te leggen, een anti-hormonenpil te nemen én een experimentele pil (chemo ?) te nemen die de werking van de anti-horomonenpil zou versterken. Ik voelde onmiddellijk een sterke afkeer en ik koos ervoor om een andere weg in te slaan. Hiervoor lastte ik een sabbatjaar in van studeren, experimenteren en herstellen. Mijn weg is gebaseerd op zuivering van lichaam en geest en het herstellen en boosten van het zelfgenezend vermogen van het lichaam, en dit door middel van een strikt en zéér streng diëet zonder geraffineerde suikers, géén gluten, géén lactose, géén gist, géén dierlijke vetten, géén koffie noch alcohol, maar véél sappen en zuurstofrijk Kangen water. Hierdoor ontdekte ik een nieuwe passie: creatief koken met veganistische voeding als medicijn.

Ook voedingssupplementen, pancreasenzymen, koffieklysma’s, detox-baden, hyperthermie, oncothermie, anti-schimmel- en anti-parasietkuren werden onderdeel van mijn therapie. Nog steeds krijg ik wekelijks vitamine-C baxters, ozontherapie, en wordt er zeewater-plasma rechtstreeks in de borst ingespoten. Ik ben zélf op zoek gegaan naar emotionele stabiliteit en laat me hierbij ondersteunen door een energetische therapeut. Ik word daarbij waakzaam opgevolgd door een klassiek geschoolde arts. Ik heb al mijn bronnen, wetenschappelijke studies, aankoopadressen, therapeuten en artsen, detox-kuren en heilzame recepten gebundeld in een compleet naslagwerk, “Mijn Persoonlijke Gids”. Er is zoveel verzwegen info die ik graag met jullie wil delen. Mag “Mijn Persoonlijke Gids” een houvast zijn voor diegenen die op zoek zijn naar genezing, hoop en nieuwe inzichten voor anderen die zich preventief gezond willen houden. Lees alle details in mijn boek.

 

Mijn vervolg

 

Na een ruim sabbatjaar van genezen, rust nemen en mijn Leven op een rijtje te zetten ben ik totaal onverwachts, als kers op de taart, mijn ‘unieke’ partner tegengekomen. Hij staat volledig achter mijn gekozen weg en wil mee deel uit maken van mijn nieuwe bruisende Leven.
Mijn creatieve geest heeft ondertussen ook terug van zich laten horen waardoor ik besloten heb om mijn Leven verder in te vullen met datgene dat mij het meest gelukkig maakt. De hoedenlijn Wendy’s Collection die ik 8 jaar geleden opstartte, en tijdens mijn ziekteperiode niet verder kon uitvoeren, start ik nu terug op. Mijn hoedjes zijn voor mij zoals mijn kinderen. Ze maken me blij en geven me het gevoel om er verder voor te gaan. Meer vind je terug in mijn Online Store. Daarnaast hou ik ervan om te werken met kleuren die het gemoed van een mens mee kunnen sturen en oplichten. Hiervoor ga ik op zoek naar kleurrijke accessoires in Italië, het land waar ik altijd een grote liefde voor heb gehad owv hun eigenheid en smaak voor stijl & natuurlijk hun prachtige kleurencombinaties. Ook introduceer ik de Spaanse modeaccessoires die ik ontdekt heb dankzij mijn partner. Tijdens mijn zoektocht naar genezing heb ik een aantal zéér interessante producten leren kennen met bijzondere geneeskrachtige werkingen.
Als kleine gelukjes uit de hemel naar me toe zijn gekomen, mag ik me nu exclusief verdeler voor België noemen van het rode goud saffraan “Spanish Delight”, een zeer heilzaam en té weinig gekend product. Lees hier zeker meer over in de rubriek Wendy’s Health.
Tevens ben ik trots om hoofd-invoerder te zijn van de Gezondheidskabine. Dit is een product waar ik enorm achter sta en in geloof, omdat ik mede door deze therapie mijn lichaam zélf heb kunnen genezen op zéér korte tijd.
Last but not least zet ik mijn schouders achter de verkoop van het Kangenwater toestel. Het water dat mij vanaf het begin zoveel deugd doet, energie geeft en mijn lichaam helpt met detoxen.
Een nieuwe start die begint hier…

“Ik ben dankbaar voor al de zegeningen, de groei en de onbegrensde mogelijkheden
om het geluk in mezelf te mogen ontmoeten”

Contacteer ons

Maak hier uw keuze

Inschrijven voor de nieuwsbrief doe je voortaan via het aparte menu-item “nieuwsbrief”

info@wendymelotte.com – 0032 470 600 812 – Sint-Ferdinandstraat 20 – 3560 Lummen – België – BTW : BE0889.174.155